Bankzaken

Al uw bankzaken bij AdviesNet Noord-Nederland

AdviesNet is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Eigenlijk heel gewoon dus. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Zo kunt u bij ons een privérekening openen, internetbankieren, sparen of beleggen. U heeft alle faciliteiten van een professionele bank gecombineerd met ons persoonlijke advies.

Bekijk hier onze betaalpakketten
Klik hier voor alle actuele informatie met betrekking tot onze spaarproducten
Vergelijk hier onze spaarrekeningen
Bereken hier uw maximale hypotheek bij RegioBank

Bij ons kunt u altijd even binnenlopen voor advies en een kop koffie. U bent altijd WELKOM.
Wij zijn ook bereikbaar via regiobank@adviesnet.nl of telefonisch op nummer 0512 54 95 00.

Hartelijke groet, Janet Holwerda en Wiesje Norg

Geen onoverzichtelijke bankinstelling met een computergestuurd serviceapparaat, maar betrokkenheid en deskundigheid van mensen die u kent en die u kennen. Dicht bij huis bankieren bij een professionele bank die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Dat is RegioBank bij AdviesNet Noord-Nederland. Overstappen van uw huidige bank naar ons is bovendien heel gemakkelijk met de gratis overstapservice. Wij helpen u er graag bij.

Extra financiële armslag

Bij AdviesNet Noord-Nederland bent u ook van harte welkom als u een lening wilt afsluiten. Een persoonlijke lening om bijvoorbeeld een nieuwe keuken of auto aan te schaffen of een doorlopend krediet voor extra financiële armslag. Die lening moet uw leven wel aangenamer maken en niet uiteindelijk ingewikkelder. Daarom moet een lening altijd afgestemd zijn op uw persoonlijke mogelijkheden. Daarbij spelen de kredietvorm en de kredietvoorwaarden een belangrijke rol. Zo is er een kredietvorm waarbij mensen met een eigen huis voordeliger kunnen lenen. Ga dus nooit zomaar een lening aan, maar laat u goed voorlichten.

Sparen en beleggen

Als u vermogen wilt opbouwen, heeft u ruwweg twee mogelijkheden: sparen of beleggen. Sparen is een veilige manier van vermogensvorming waarbij u rente ontvangt over uw spaartegoed. Afhankelijk van uw doel, kunt u bij ons kiezen uit diverse populaire spaarvormen met aantrekkelijke rentetarieven.

Met beleggen heeft u meer kans op een hoger rendement, maar loopt u ook een hoger risico. Afhankelijk van uw beleggingsprofiel kunt u kiezen uit beleggingsfondsen met een hoger of een lager risico. Zelfs beleggen met de garantie dat uw aanvangskapitaal onaangetast blijft behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons een beleggingsrekening openen waarbij u kunt kiezen uit een ruim assortiment beleggingsfondsen. Wilt u actief beleggen, dan brengen wij u graag in contact met een professionele vermogensbeheerder

Sparen voor hypotheek of pensioen

Een nieuwe vorm van vermogensopbouw – en een alternatief voor de beleggingsverzekering – is banksparen. Hierbij spaart u op een geblokkeerde rekening voor uw pensioen of de aflossing van uw hypotheek. Banksparen levert u – onder voorwaarden – fiscaal voordeel op. Daarbij heeft u de keuze tussen een spaarvorm en een beleggingsvorm. Wij informeren u graag over de fiscale aspecten en de voordelen van banksparen.

Heeft u vragen? Wij bellen u graag terug!

Heeft u vragen over onze diensten? Laat één van onze medewerkers u binnen 1 werkdag terugbellen.

  • * = verplicht veld