Hypotheken

Hypotheek afsluiten

Het kiezen van de juiste hypotheek is doorslaggevend voor uw woongenot. De juiste hypotheek wordt niet alleen bepaald door het maximale leenbedrag of door de rente, maar vooral door de voorwaarden. Een hypotheek is dan ook meer dan alleen de financiering van uw woning.

     Stefan Brouwer                                                                                                      Renee Lagerwaard      

Vaak is het de basis van uw complete financiële huishouding. Voor een goed hypotheekadvies brengen wij daarom uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden uitvoerig in kaart. Pas als die duidelijk zijn, kunnen wij u de juiste hypotheekvorm en de meest geschikte geldverstrekker adviseren. Uiteraard houdt ons advies niet op bij het passeren van de hypotheek. U kunt gedurende de hele looptijd rekenen op onze ondersteuning.

Hypotheek wijzigen

U sluit uw hypotheek voor een lange periode, vaak voor dertig jaar. Gedurende die periode kan uw leven totaal veranderen. Denkt u maar aan een nieuwe baan of aan gezinsuitbreiding. Maar ook een scheiding of een overlijden zijn mogelijk. Of u heeft voor een verbouwing extra geld nodig. Het zijn allemaal momenten waarop u uw hypotheek wilt aanpassen. Daarvoor zijn verschillende oplossingen, afhankelijk van uw bestaande hypotheek en uw huidige situatie. Het is dan belangrijk dat u weloverwogen keuzes maakt. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissingen.

Extra informatie

Links

    Downloads

    Heeft u vragen? Wij bellen u graag terug!

    Heeft u vragen over onze diensten? Laat één van onze medewerkers u binnen 1 werkdag terugbellen.

    • * = verplicht veld