AdviesNet Reviews

» Deel hier uw ervaring «

Beste financieel- en hypotheekadviseur die ik ken!

“Toen ik mijn wensen bij Lienke van AdviesNetvoorlegde werd dit met veel enthousiasme ontvangen...

Ondanks dat dit geen "standaard" hypotheekaanvraag waren ze heel vriendelijk, open enthousiast en oplossingsgericht. Ook bij hobbels in de weg waren ze snel, nauwkeurig en professioneel in het vinden van een oplossing. Ze waren ruimdenkend, meedenkend en flexibel. Daarnaast stonden ze open voor mijn wensen en hielden daar uitdrukkelijk rekening me. De bijzaken die geregeld moesten worden (zoals taxatie rapport) werden ook snel en goed geregeld. Ook bieden ze (in abonnementsvorm) zeer praktische extra's zoals kosteloze belastingaangifte. Waar vind je dat nog tegenwoordig en ook nog betaalbaar? In één woord: Fenomenaal! Dit is werkelijk het beste en fijnste financieel- en hypotheekadvies kantoor waar ik ooit het genoegen heb gehad mee samen te werken (en zeker niet het eerste waarmee ik heb mogen samenwerken). Een volgend financieel advies zou ik zonder enige twijfel AdviesNet weer inschakelen!”
- 9 april 2018, Rally Wachtel
Lees meer >>

Goede dienstverlening

“Goed geholpen door Lienke en haar collega's met een hypotheek voor de financiering van mijn woning....

Op het kantoor wordt je vriendelijk ontvangen en tijdens het contact is er veel oog voor persoonlijk aandacht. In het eerste gesprek bleek dat er rente wijzigingen opkomst waren en omdat de situatie duidelijk was werd in overleg besloten om de aanvraag voor de hypotheek meteen maar in gang gezet. De gemaakte keuzes worden goed toegelicht, zodat je als klant duidelijk weet waar je aan toe bent. Het proces van advies, aanvraag tot hypotheek verliep soepel. Als klant wordt je door zowel adviseur als de backoffice steeds op de hoogte gehouden van elke vordering in het proces. Op AdviesNet Noord-Nederland is de spreuk “ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen” van toepassing. Ik heb de dienstverlening van AdviesNet Noord-Nederland als erg prettig ervaren!!”
- 26 maart 2018, De heer Jolke
Lees meer >>

Goed en helder advies

“Zie hierboven...

Erg tevreden en adviseer iedereen Lienke en dit kantoor!”
- 24 maart 2018, De heer van der Velde
Lees meer >>

Goed en vertrouwd advies

“No-nonsense en elke vraag wordt door Stefan goed beantwoord...

en merkt Stefan uit het gesprek dat het niet goed begrepen wordt, dan wordt het nogmaals uitgelegd totdat het wel door ons begrepen is. Niet alleen door Stefan, maar ook door zijn collega's in de backoffice..”
- 21 maart 2018, De heer Miedema
Lees meer >>

Snelle service na een lastige hypotheek aanvraag

“Ik kan dit advieskantoor en Stefan aanbevelen omdat...

ze goed contact houden met de klant en er alles aan doen om het tot een goed eind resultaat te brengen.”
- 19 maart 2018, Jaap de Jong
Lees meer >>

Op maat gesneden advies

“Er werd door Stefan goed geluisterd naar onze eisen en wensen en doorgevraagd over zaken die niet gelijk duidelijk waren....

Van daaruit zijn meerdere hypotheekopties aangeboden en uitgewerkt. Deze uitgewerkte hypotheekopties zijn gezamenlijk uitgebreid en in duidelijke taal besproken, waarna wij wisten welke optie de beste was in onze situatie. Dit is omgezet in een definitieve hypotheek. We zijn zeer tevreden over de manier waarop het advies en de hypotheek tot stand zijn gekomen.”
- 6 maart 2018, Hans Scholte
Lees meer >>

Eerlijk en betrouwbaar

“Stefan is iemand die gedreven is in zijn vak...

Hij kan dit met veel enthousiasme overbrengen aan de klant. Hij is eerlijk en betrouwbaar in zijn advies en komt zijn afspraken na. Wij vonden het erg prettig om hem als onze adviseur te hebben.”
- 11 februari 2018, Marloes en Björn
Lees meer >>

Deskundig en eerlijk advies

“Stefan neemt de tijd voor zijn klanten en geeft ze een eerlijk en degelijk advies. Is goed bereikbaar en vlot in zijn reacties!

- 11 januari 2018, Gerard de Haan
Lees meer >>

Hartelijk, goed en duidelijk

“Wiebo is een hartelijke man die ons bedrijf goed snapt en goed weet uit te leggen waar alle verzekeringen precies voor zijn.

- 29 november 2017, Ellen Scheers - Schoonmaakbedrijf en Glazenwasser Uithoorn
Lees meer >>

Hard en lang voor ons gewerkt

“Alle diverse problemen die er op de route verschenen zijn adequaat en vasthoudend aangepakt en opgelost.

Dank je wel Stefan en de collega's op de backoffice!”
- 29 november 2017, Dhr. Grafhorst
Lees meer >>

Deel uw ervaringen

Help ons onze dienstverlening te verbeteren dan wel te delen met andere, potentiële, relaties.

Wij verzoeken u vriendelijk het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen plaatsen op onze website!

Dank voor uw medewerking!

Klik hier voor alle ervaringen!

Zonder U geen S.CCES!

  • * = verplicht veld