Partners

Derks Bedrijfsadvies - Herbert DerksDerks Bedrijfsadvies & Ondernemersnetwerken (DBO) staat voor verbetering van relaties, werkzaamheden en een verbetering van het resultaat.

" Een ondernemer is de spin in zijn eigen spinnenweb. Als een of meerdere draden, bijvoorbeeld marketing of HRM te veel trekken, kan het spinnenweb scheuren. We weten allemaal dat de bedrijfsvoering aan moet sluiten bij waar je met je organisatie voor staat, je visie en waar je op lange termijn naar toe wilt, je missie "

Zijn kennis en ervaring van de financiële branche op het gebied van ondernemerschap beslaan alle draden van het spinnenweb. Van missie visie strategie en financieel tot marketing (segmentatie) en HRM. Hierdoor worden alle draden in samenhang bewaakt. Een analyse van alle elementen van uw bedrijfsvoering op basis het spinnenweb geeft u inzicht in de benodigde verbeteringen zonder de samenhang geweld aan te doen.

Herbert is bovenal al jarenlang een persoonlijke vriend en na het overlijden van onze nestor en oprichter Rob Lagerwaard, was er geen moment twijfel dat Herbert de fakkel van Rob zou overnemen, om zo onze dienst Bedrijfsadvies volledig in de geest van Rob te blijven aanbieden.


Bezoek website
Stuur e-mail