Wiebo van der SchaafRaadgever Zakelijke Verzekeringen

Aangenaam! Ik ben Wiebo van der Schaaf en woon met mijn vrouw en kinderen in het mooie Marum. Sinds 1991 ben ik werkzaam in het assurantie vak en begonnen als allround verzekeringsadviseur. In 1997 een nieuwe baan als accountmanager zakelijk schade bij een van de grootste verzekeraars van Nederland. Hier heb ik mij kunnen specialiseren op het gebied van zakelijke schade en inkomensverzekeringen. Door wijzigingen in mijn functie heb ik besloten om per 01 mei 2014 een nieuwe uitdaging aan te nemen.

Binnen het team van AdviesNet ben ik Raadgever Zakelijke Verzekeringen. In een tijd waar internet een belangrijke rol vervult, merk ik dat juist de ondernemer graag in een persoonlijk gesprek zijn risico’s op het gebied van bedrijfscontinuïteit wil bespreken. Verzekeringen zijn nou niet zaken waar je dagelijks bij stilstaat maar wel heel erg belangrijk als het gaat de continuïteit van een bedrijf na schade.

Onze kernwaarden; Passie, Aandacht en Kennis, is wat mij erg aanspreekt en wat ik dagelijks in mijn klantcontact wil uitdragen.

wiebo@adviesnet.nl
06 812 603 62